Ξενοδοχείο Πασιφάη & Οργανική Γιόγκα σας προσφέρει

Pilates: Τα οφέλη για την υγεία από ασκήσεις ματ Pilates περιλαμβάνουν: βελτιωμένη ευελιξία. αυξημένη μυϊκή δύναμη και τόνο, ιδιαίτερα των κοιλιακών μυών, της κάτω πλάτης, των γοφών και των γλουτών.
Η μέθοδος Pilates διδάσκεται να ταιριάζει σε κάθε άτομο και οι ασκήσεις επανεκτιμούνται τακτικά ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι κατάλληλες για αυτό το άτομο. Λόγω της ατομικής προσοχής, αυτή η μέθοδος μπορεί να ταιριάζει σε όλους από εκπαιδευμένο σώμα σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, έγκυες γυναίκες και άτομα με χαμηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Yin YogaStretch & Relax class: Τα οφέλη για την υγεία των ασκήσεων Yin Yoga mat περιλαμβάνουν: βελτιωμένη ευελιξία και μείωση του πόνου στην πλάτη, τον αυχένα, τους ώμους και τη λεκάνη. Μειώνει το άγχος, χαλαρώνει και ισορροπεί το σώμα και το μυαλό. Αυτή η μέθοδος μπορεί να ταιριάζει σε όλους, από εκπαιδευμένο σώμα έως άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, έγκυες γυναίκες και άτομα με χαμηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η Vinyasa / Hatha Yoga έχει τόσο σωματικά όσο και διανοητικά οφέλη. Φυσικά, ο ιδρώτας απελευθερώνει τοξίνες και ενεργοποιεί ξανά το σώμα μας. Διανοητικά, η συγχρονισμένη αναπνοή χαλαρώνει τη φωνή του μυαλού και βοηθά στην απελευθέρωση οποιουδήποτε μπλοκαρίσματος της ροής ενέργειας σε όλο το σώμα μας. Αυτές οι τάξεις είναι ενεργητικές. Προσφέρουμε αρχάριους και προχωρημένους μαθητές.

Το μασάζ Shihatsu βοηθά στην ενίσχυση της ημικρανίας με τη χαλάρωση του σώματος και την αύξηση της ροής του αίματος και της κυκλοφορίας σε όλο το σώμα. Το Shiatsu είναι επίσης μια μη επεμβατική θεραπεία που βοηθά στη μείωση του στρες, της έντασης, του άγχους και της κατάθλιψης αφήνοντας σας χαλαρή και ήρεμη.

Aqua dance Μια προπόνηση χορού μέσα στο νερό αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και την πρόσληψη οξυγόνου. Σας επιτρέπει να ασκείτε μυς και αρθρώσεις. Οι κινήσεις είναι απλές αλλά αποτελεσματικές, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ. Είναι διασκεδαστικό για όλους.