Εκεί, σε έναν τόπο ευλογημένο, στην μεγαλύτερη πεδιάδα του νησιού είναι χτισμένη η Καλλονή, με τα νερά του Κόλπου να χαρίζουν την ζωή σε ανθρώπους και ζώα. Στον ευνοημένο αυτόν τόπο είναι χτισμένο το ξενοδοχείο Πασιφάη.

Χτισμένο μόλις 400μ. μακριά από το τουριστικό θέρετρο της Σκάλας Καλλονής, και 300μ. από την οργανωμένη αμμώδη παραλία, υπόσχεται να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο.

Διαμορφωμένο με βάση τις υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης και έχοντας όλες τις ανέσεις, προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του, άνετους χώρους και κάθε είδους δραστηριότητες καθώς υπόσχεται ώρες ξεκούρασης και ανεμελιάς.

Το ξενοδοχείο Πασιφάη, διαθέτει 60 δωμάτια. Όλα διακοσμημένα με γούστο και επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις, έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Ο χώρος που το περιβάλει, το καθιστά ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν ένα ξεκούραστο διάλειμμα, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας.

Σας προσκαλούμε, σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο για να γνωρίσετε τις φανερές και κρυφές ομορφιές της Λέσβου.

Να νοιώσετε την θαλασσινή φρεσκάδα του Αιγαίου και να λουστείτε στα αισθησιακά χρώματα της Ανατολής. Να αφήσετε ανέμελο το βλέμμα σας να πλανηθεί στους καταπράσινους ελαιώνες του νησιού.

Δώστε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα.

  • Το πρωινό σερβίρεται από τις 07:00 – 10:00
  • Πρωινό νωρίς το πρωί (κατόπιν αιτήματος).
  • Πρωινό σε πακέτο (κατόπιν αιτήματος)
  • 16 ώρες υποδοχή. 24/7 τηλεφωνική επικοινωνία
  • Υπηρεσία Fast check out (κατόπιν αιτήματος)
  • Υπηρεσία αποσκευών